![کپارس](/Content/Uploads/Stock/Logo/KEPARS.png)
کپارس
کاشی پارستولید انواع کاشی و سرامیک
جزئیات قیمت کپارس
تاریخ اطلاعات: 16/11/1403کدال
تحلیل بنیادی کپارس - 1400/11/24
![کارگزاری صبا تامین](/Content/Uploads/Stock/Analyzer/StockAnalyzer-saba.webp)
#تحلیل_بنیادی
#کپارس
🔵شرکت کاشی پارس به عنوان یکی از قدیمیترین کارخانههای کاشی در ایران در سال ۱۳۵۶واقع در شهر صنعتی البرز به بهرهبرداری رسید.
🔹️سرمایه این شرکت در حال حاضر ۱۶۳ میلیارد تومان میباشد و سهامدار عمده این شرکت با سهم بیش از ۵۰% شرکت کاشی سینا است لذا این شرکت واحد تجاری نهایی گروه بنیاد مستضعفان به حساب میآید.
🔹️کارخانه کاشی پارس با ظرفیت تولید ۵ میلیون متر مربع انواع کاشی (دیوار، پرسلانی) سهم ۱.۲% از تولیدات کاشی کشور را داراست. طرح توسعه فاز ۴ تولید ۱.۵ میلیون متر مربع کاشی پرسلانی این شرکت در مهرماه ۱۴۰۰ به بهرهبرداری رسید که تولید این نوع کاشی حاشیه سود بیشتری نسبت به سایر انواع کاشی دارد.
🔹️ در گزارش ۶ ماهه شرکت بیش از ۵۰% کاشی دیوار و بیش از ۳۵% کاشیهای پرسلانی شرکت به سایر کشورها صادر شده است لذا با توجه به رکود در بازار مسکن داخل فروش صادراتی تولیدکنندگان داخلی پتانسیل مثبتی برای کارخانجات کاشی است.
تحلیل بنیادی کپارس - 1400/08/17
![انیگما](/Content/Uploads/Stock/Analyzer/StockAnalyzer-enigma.jpg)
🔵معرفی ارزندهترین نمادهای گروه کاشی و سرامیک🔵
🔵کاشی که در اصطلاح به آن سنگ مصنوعی نیز میگویند، عمدتا در دو دسته کفی و دیواری مورد استفاده قرار میگیرد. طبیعتا بر اساس مورد مصرف، رونق یا رکود این وابستگی بسیار زیادی به صنعت ساختمانسازی دارد.
🔵در سالهای اخیر بدلیل رشد نرخ دلار، واردات این محصول نیز با محدودیتهای جدی روبرو شده است و همین عامل باعث گردیده تا عرصه برای تولیدکنندگان داخلی بیش از پیش فراهم شود.
به همین بهانه نگاهی به وضعیت سودسازی و بررسی نسبت P/E نماد های این گروه پرداختیم.
🔵نکته حائز اهمیت که باید به آن توجه داشت این است که نسبتهای P/E بیان شده برای شرکتها در جدول اسلاید قبل، صرفا با توجه به میزان سود سال 1401 شرکت ها گزارش شده اند و سود نقدی 1400 نیز در دل قیمتها وجود دارد که میتواند تا حدودی این نسبت ها را تعدیل کنند.
تحلیل بنیادی کپارس - 1400/04/08
![انیگما](/Content/Uploads/Stock/Analyzer/StockAnalyzer-enigma.jpg)
🔴گروه کاشی و سرامیک🔴
✔️ کاشی که در اصطلاح به آن سنگ مصنوعی نیز میگویند، عمدتا در دو دسته کفی و دیواری مورد استفاده قرار میگیرد. طبیعتا بر أساس مورد مصرف، رونق یا رکود این وابستگی بسیار زیادی به صنعت ساختمانسازی دارد.
✔️ در سالهای اخیر بدلیل رشد نرخ دلار، واردات این محصول نیز با محدودیتهای جدی روبرو شده است و همین عامل باعث گردیده تا عرصه برای تولیدکنندگان داخلی بیش از پیش فراهم شود.
به همین بهانه نگاهی به وضعیت سودسازی و بررسی نسبت P/E نماد های این گروه پرداختیم.
✔️ کهرام و کصدف به دلیل حضور در بازار پایه در این تحلیل مورد ارزیابی قرار نگرفته اند.